Sanitaire reparatie

bij u thuis in slechts één uur

, Accueil

Waterlekdetectie - Toiletspoeling reparatie - Vervanging van versleten afdichting

Reparatie van de leidingen - Lekkende kraaninstelling

Huisverwarming

bij u thuis in slechts één uur

, Accueil

Gaslek locatie - Het ontkalken van waterverwarming en boiler - Warmwatertank reparatie

Vervanging van de ketel - Levering van reserveonderdelen

Pijpleidingen deblokkeren

bij u thuis in slechts één uur

, Accueil

Gootsteen ontstoppen & wastafel - Douche & bad ontstoppen

WC uitwerpen & Geblokkeerde WC ontstoppen - Deblokkering van sterput & kolom

Fast-Service is een bedrijf gespecialiseerd in verwarming en loodgieter diensten, onze diensten zijn 24/24u & 7/7 bereikbaar en dit in heel België.

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie en/of het uitvoeren van nieuwe projecten, bij problemen met verwarming of sanitair is één nummer voldoende!

Onze diensten hebben het voordeel dat ze zeer divers zijn. Of het nu voor uw huis of uw bedrijf is, we stellen onze expertise tot uw dienst voor ontstoppingen, regen- en sanitair pompen, Franse afvoeren, reiniging en inspectie van afvoeren door camera, installatie of vervanging van kachels-water, terugslagkleppen, renovaties, loodgietersonderhoud en vele andere aanverwante diensten.

Als uw boiler defect is, u problemen heeft met terugstromen, slechte geuren, waterinfiltratie of gebroken leidingen, kunnen wij u helpen. We zullen er alles aan doen om u betaalbare, hoogwaardige diensten aan te bieden.

Met Fast-Service zijn de problemen voorbij. Je bent in goede handen! Onze loodgieters bieden u overal in België een snelle, hoffelijke en professionele service.

 

 

 

 

 

HEEFT U EEN NOODGEVAL? WIJ ZIJN 24U/24U

, Accueil

FAST-SERVICE VERWARMINGSDIENST

Heeft u problemen met verwarming ? Bel ons gerust. Of u nu een afspraak of een noodgeval nodig heeft om uw verwarming te repareren, onze geautoriseerde vakmensen kunnen op elk moment ingrijpen, want wij werken 24u/24 en 7/7.

, Accueil

FAST-SERVICE LOODGIETER

Voor elke noodsituatie is Fast-service snel in beweging, 24u/24 en 7/7, ons gepassioneerde team staat altijd voor u klaar. Als u opzoek ben naar kwaliteitsdiensten tegen een redelijke prijs, sluit u dan aan bij onze meer tevreden klanten!

, Accueil

FAST SERVICES REINIGINGSDIENSTEN

Voor alle ontkurkende noodgevallen kunt u ons altijd bellen ook in het weekend, wij werken in heel België. Ons werk van hoge kwaliteit is gegarandeerd voor 1 maand voor individuen en onze interventies zijn respectvol voor het mieu.